Ресторант

Ресторантът работи от 8.00 до 23.00 часа. Консумацията на собствен алкохол и храна в ресторанта не се разрешава.
Уважаеми клиенти, след този час Ви умоляваме да пазите тишина, за да е пълноценна почивката на всички гости на хотела. Благодарим Ви предварително!

Фантастичната природа, чистият въздух, положителните емоции – възбуждат апетита. А и уханието от кухнята ще ви подсети, че сте на точното място. Комплексът разполага с уютен ресторант. Тридесет от местата са на закрито в луксозният и уютен хотел, а другите петдесет места са под навеса, с уникална панорама към язовира. Климатикът за топлите летни дни, ще допълни лекия бриз от язовира, а играта на огъня в камината, ще допълни допълнително уюта ви през зимата. Местните специалитети ще задоволят и най-изискания вкус. Ястията от дивечово месо – елен, сърна, дива свиня, пъдпъдък и фазан се приготвят с вещина и майсторство. Тук може да опитате и местните специалитети: еленски бут, филе елена, еленска сливова ракия. Професионален готвач ще ви предложи традиционните български ястия и гозби, характерни за еленски край и вкусни домашни специалитети. А какво е българска трапеза без отбрани вина и ракии – за гостите най-доброто! Комплексът разполага с пещ, в която могат да се приготвят агне, прасенце и др. По заявка на клиентите, домакините може да осигурят оркестър. Домакините са се постарали да съчетаят гостоприемство, естетика, професионализъм..., и ако няма пълно щастие, то има щастливи мигове – споделете ги, ще бъдете очаровани и преродени.

Моля изчакайте!

Галерията се зарежда.

Хотел с 9 стаи на 100 м. от язовир Йовковци, ресторант, чист планински въздух, кристална планинска вода, спокойствие, уют.